Κισσαμικός – Παναιτωλικός 0-0

Κισσαμικός – Παναιτωλικός 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Κισσαμικό και Παναιτωλικό στα Χανιά για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε περισσότερο τους Κρητικούς.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα από την αρχή του αγώνα και ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 5′ φάουλ του Μοράρ πέρασε αρκετά άουτ, ενώ τα σουτ των Λαζαρίδη και Μοράρ στο 12ο και 27ο λεπτό αντίστοιχα, απέκρουσε έυκολα ο Λαζαρίδης.

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, με τον Κισσαμικό να ανεβάζει την απόδοση του, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο 56′ με τον Τεγούση και στο 71′ με τον Σάλιακα, που πήγε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, καθώς σούταρε από το κέντρο με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Άλλη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 84′, με το ψαλιδάκι του Αποστολόπουλο να περνάει άουτ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στον 1 και θα τα δώσει όλα απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας για την πρόκριση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κισσαμικός 4
Παναθηναϊκός 3
Παναιτωλικός 1
ΟΦ Ιεράπετρας 0

*Παναθηναϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας έχουν αγώνα λιγότερο

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (73΄Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (59΄Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63΄Αρναρέλης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50΄Ντίας), Αγρόδημος (78΄Μπελεβόνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (61΄Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ