Απόλλωνας Πόντου – Πανιώνιος 0-4

Απόλλωνας Πόντου – Πανιώνιος 0-4

Οι κυανέρυθροι νίκησαν εύκολα εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 4-0 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ο Πανιώνιος πέτυχε εύκολη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου με 4-0, για την δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πανιώνιος έχει έξι βαθμούς μετά από δύο ματς στον όμιλο και με τη νίκη του επί του Απόλλωνα «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ότι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν συνάντησε καμιά αντίσταση από τους γηπεδούχους κι έφτασε πολύ εύκολα στην κατάκτηση της νίκης, έχοντας επί της ουσίας «καθαρίσει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0. Άλμπεργκ και Άλι ήταν οι δύο πρωταγωνιστές των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, καθώς πέτυχαν από δύο γκολ. Ο Άλμπεργκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 16’ με πέναλτι και ο Άλι διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου στο 41’.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο και οι κυανέρυθροι έκαναν το 3-0 πάλι με τον Άλι στο 47’ ενώ ο Άλμπεργκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 68’, διαμορφώνοντας το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν ένα πολύ ήσυχο απόγευμα κόντρα στον Απόλλωνα και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης (75’ Κύρκου), Σουντούρα, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Δημητριάδης, Κυβελίδης (70’ Δαλιανόπουλος), Τσουμάνης.

Πανιώνιος: Μάλερμπ, Σαραμαντάς, Ντε Ντατέο, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Πίρις, Οικονομίδης, Άλι (69’ Μασούρας), Άλμπεργκ, Καμαρά (53’ Σεράφ), Τσιλούλης (70’ Σπιριντόνοβιτς).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ