Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βασίλη Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας. Με Γκιγέρμε - Νάτχο στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι ερυθρόλευκοι και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στο σημερινό ματς με την ακόλουθη εντεκάδα: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ναουέλ, Βρουσάι, Μάνος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βασίλη Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής των πειραιωτών, ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε την χρησιμοποίηση των Γκιγιέρμε – Νάτχο.

Ο Ισραηλινός μέσος έκανε καλό παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα και ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει συνεχόμενα ματς στον Νάτχο, για να βρει ακόμα καλύτερο ρυθμό ο διεθνής μέσος. Ο κόουτς των πειραιωτών δίνει επίσης την ευκαιρία και στον Ανδρούτσο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Μάνος. Ήταν βέβαια δεδομένο πως ο νεαρός σέντερ φορ θα ήταν στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων, μετά το γκολ που πέτυχε την περασμένη Δευτέρα εναντίον της Ελαφράς Ταξιαρχίας, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς δίνει την ευκαιρία και στον Βρουσάι, με τον νεαρό άσο των ερυθρόλευκων να παίζει στα άκρα της επίθεσης. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ