ΠΑΣ Γιάννινα : Στην αποστολή ο Περιστερίδης έπειτα από έξι μήνες

ΠΑΣ Γιάννινα : Στην αποστολή ο Περιστερίδης έπειτα από έξι μήνες

Ο Κώστας Περιστερίδης επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα μετά από διάστημα απουσίας έξι μηνών από την ενεργό δράση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη (28/11, 19:30) με τον Κώστα Περιστερίδη στην αποστολή του.

Ο Έλληνας γκολκίπερ επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς έπειτα από απουσία έξι μηνών. Στις αρχές Μαρτίου ο Περιστερίδης είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της ομάδας του και τα αποτελέσματα της ιατρικής γνωμάτευσης είχαν κάνει λόγο για ρήξη χιαστού. Πλέον, ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι υγιής και διαθέσιμος για το ματς κυπέλλου με τους κίτρινους.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης έχει και πάλι στα πλάνα του τον ποδοσφαιριστή του και μια επιπλέον λύση στον άσσο. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», με ορισμένες απουσίες βασικών παικτών για λόγους τακτικής. Συγκεκριμένα, οι Βελλίδης, Λίλα, Μπουκουβάλας, Μαυροπάνος, Μιχαήλ δεν θα δώσουν το παρών στο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:
Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μανθάτης, Τζημόπουλος, Ζαχαρός, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κόντε, Ναδάλες, Μπετρά, Μπέριος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Σολτάνι, Βιδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ