Πετράκης : «Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου»

Πετράκης : «Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου»

Περήφανος για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο προπονητής του Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης.

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, από την απόδοση των παικτών του στην ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ιδιαίτερα από αυτούς που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν.

Επίσης, ο τεχνικός των Κρητικών, ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τα οφέλη που αποκόμισε από το σημερινό (29/11) ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχήν όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι για εμάς ήταν ένα ματς που πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε οφέλη ως ομάδα. Με βάση τη ροή του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα τα κέρδη είναι μεγάλα για εμάς. Τώρα θα πρέπει να τα διαχειριστούμε. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Φανήκαμε ανταγωνιστικοί και στα δύο ημίχρονο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και σπουδαία».

Σας χαροποιεί το γεγονός ότι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο τα πήγαν καλά;

«Είμαι περήφανος. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν προπονητή να βάζει παίκτες που δεν έχουν χρόνο και να τα δίνουν όλα. Έχω πολύ καλούς παίκτες και σε προσωπικότητα και σε αξία».

Μήπως αλλάζουν οι στόχοι σας;

«Όχι. Νομίζω τις προσδοκίες που δημιουργεί η ομάδα τις δημιουργούν οι παίκτες με τη δουλειά τους. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το που θα μας φτάσει αυτό θα δείξει. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι ο Άρης και θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ