Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης 0-4

Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης 0-4

Ο Αστέρας Τρίπολης διέλυσε με 4-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, κάνοντας το «τρία στα τρία» στον 6ο όμιλο στο Κύπελλο Ελλάδας και το «πέντε στα πέντε» επί των ημερών του Γιώργου Παράσχου.

«Τρία στα τρία» για τον Αστέρα Τρίπολης στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, «πέντε στα πέντε» με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο. Οι Αρκάδες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν με 4-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα των Σερρών αποχαιρέτησε τις απειροελάχιστες πιθανότητές της για πρόκριση στους 16 του θεσμού, ενώ στο ματς της Πέμπτης (20/12, 15:00) τα Τρίκαλα χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη, ανεξαρτήτως σκορ, για να «κλέψουν» το εισιτήριο από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ στο 7′, χωρίς καν να βρίσκεται εν κινήσει, ενώ ο Μπαστιανός έκανε τα… ζογκλερικά του στο 42′ και με τη βοήθεια του τερματοφύλακα Σαββίδη διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Δουβίκας έγραψε το 0-3 με συρτό σουτ στο 51′, σε μια ακόμα αδράνεια της άμυνας των Σερραίων, και το τελικό 0-4 πέτυχε ο Βαγιέντε κεφαλιά στο 58′.

Μπαστιάνος, Φωτόπουλος, Χριστόπουλος, Αλμπάνης και Σάλας δεν έχουν καταγράψει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο αγωνίστηκαν σήμερα και έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο, με πρωτοστάτη τον πρώτο. Ο Μπαστιανός είναι 20 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και απόψε «φώναξε» στον Γιώργο Παράσχο να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες.

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53′ λ. τρ. Δέντσας), Τσαούσης (64′ Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78′ Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64′ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80′ Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Αστέρας Τρίπολης 9 (7-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 3 (6-2)*

3. Τρίκαλα 1 (1-2)*

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ