Άρης Αβάτου – Ολυμπιακός 1-2

Άρης Αβάτου – Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Άρη Αβάτου παίζοντας με πολλά νέα παιδιά στην εντεκάδα του. Βρουσάι και Ανδρούτσος πέτυχαν τα γκολ της νίκης των πειραιωτών και οι δύο σκόρερ ξεχώρισαν με την απόδοση τους. Καλή εικόνα και από τους τρεις νεαρούς της ομάδας Νέων του συλλόγου που ήταν στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη Αβάτου με 2-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν άλλωστε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα του λιμανιού αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα και παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, κάτι που αν μη τι άλλο είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο από το παιχνίδι.

Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας ότι δύο νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς. Ο λόγος για τον Βρουσάι και τον Ανδρούτσο, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς κι έδειξαν διάθεση και όρεξη στο παιχνίδι. Αυτό σίγουρα θα ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό των πειραιωτών καθώς και οι δύο σκόρερ του Ολυμπιακού ξεχώρισαν με την απόδοση τους.

Στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά ήταν και τρία παιδιά που παίζουν στην ομάδα Νέων του συλλόγου, όπως ο Μαρτίνης, ο Ξενιτίδης και ο Βοΐλης που είχαν καλή εικόνα στο παιχνίδι. Το σημαντικό άλλωστε για αυτά τα νέα παιδιά είναι ότι αποκτούν εμπειρίες και είναι μεγάλη υπόθεση για τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού ότι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη Αβάτου. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, έχει να κάνει με τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Σε πολλά σημεία δεν υπήρχε καν χορτάρι και οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύτηκαν πολύ ακόμα και στις πιο εύκολες (φαινομενικά) φάσεις για κοντρόλ.

Σκόρερ Βρουσάι και Ανδρούτσος

Ο Ολυμπιακός έκανε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με γκολ του Βρουσάι στο εντέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν πολύ δραστήριος και σίγουρα ικανοποίησε τον Μαρτίνς με την απόδοση του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρούτσο ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Πειραιά στο 40′, ενώ αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και ο Μάνος είχε αρκετές καλές φάσεις για να σκοράρει. Από την άλλη πλευρά ο Άρης Αβάτου δεν είχε ελπίδες πρόκρισης ωστόσο ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό για την ομάδα της Θράκης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά το σκορ και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το σημαντικό για τους πειραιώτες είναι πως τα νέα παιδιά της ομάδας του λιμανιού έδειξαν καλή εικόνα και μεγάλη διάθεση, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Πέδρο Μαρτίνς.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72′ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55′ Κρασώνης), Κοτόπουλος (46′ Ζωσιμίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91′ Πέιος), Πάρντο (90′ Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος, Βοΐλης (84′ Νεοφυτίδης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ