Παναθηναϊκός : Πρώτο γκολ του Βέργου μετά από 14 μήνες

Παναθηναϊκός : Πρώτο γκολ του Βέργου μετά από 14 μήνες

Ο Νίκος Βέργος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες, στο ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Ποια ήταν η προηγούμενη και τι μεσολάβησε για τον 22χρονο φορ.

Ο Νίκος Βέργος σκόραρε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό με πλασέ προ κενής εστίας και εκμεταλλευόμενος το σουτ του Νώντα Παντελάκη στην επαναφορά, γκολ το οποίο έμελλε να είναι και το νικητήριο για τους Πράσινους στα Χανιά (1-2), στο ματς της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού νικήθηκε από τον Τάσο Δασκαλάκη, με τον τερματοφύλακα των Κρητικών να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του νεαρού άσου του Τριφυλλιού.

Αυτό σημαίνει ότι ο 22χρονος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες και συγκεκριμένα από τις 25 Οκτωβρίου του 2017. Τότε, είχε σκοράρει στο παιχνίδι της Βάσας, της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2018, κόντρα στην Ντουναουσβάρος για το Κύπελλο Ουγγαρίας, με την ομάδα του Έλληνα επιθετικού να γνωρίζει πάντως την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό. Το εξάμηνο που ακολούθησε μετά την επιστροφή του Βέργου στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις, αγωνιζόμενος μόλις 40′ και χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Με τη φανέλα του Τριφυλλιού κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στην τρίτη συμμετοχή ύστερα από την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αφού προηγουμένως είχε αγωνιστεί 74′ απέναντι στον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου και κόντρα στη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Super League. Στη θέση του βασικού επιθετικού των Πράσινων, ο Γιώργος Δώνης προτιμά τον Φεντερίκο Μακέντα, έχοντας ως εναλλακτικές λύσεις τους Αργύρη Καμπετσή και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ