Παπαδόπουλος: «Σημαντικό παιχνίδι με Ατρόμητο, να κλείσουμε θετικά την χρονιά»

Παπαδόπουλος: «Σημαντικό παιχνίδι με Ατρόμητο, να κλείσουμε θετικά την χρονιά»

Οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού του ΟΦΗ μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Ο ΟΦΗ πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί της Κέρκυρας και μαζί την πρόκριση ως πρώτος από τον όμιλό του για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς, στάθηκε στη σημασία της πρόκρισης, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ΟΦΗ δίνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα.

«Για εμάς το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Νομίζω ότι το σημαντικότερο ήταν ότι μπήκαμε στο παιχνίδι με σωστή νοοτροπία για να κερδίσουμε το παιχνίδι και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Από εκεί και πέρα, ήταν σωστή η διαχείριση μας παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που αδικεί και την Κέρκυρα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και έχουμε λίγες ημέρες για ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας (σ.σ. με τον Ατρόμητο στις 23/12) ώστε να κλείσουμε θετικά την χρονιά για να δούμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Βεβαίως μας ενδιαφέρει η πρόκριση, εννοείται ότι είναι προτεραιότητα το πρωτάθλημα όμως είμαστε μια ομάδα που μας ενδιαφέρει και το κύπελλο. Έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και όπως είδατε να παίζουν τα δύο πιτσιρίκια, όποτε υπάρχει η δυνατότητα θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ