Ατρόμητος χωρίς έλεος, διέλυσε τη Θύελλα

Ατρόμητος χωρίς έλεος, διέλυσε τη Θύελλα

Ο Ατρόμητος διέλυσε με 8-0 τη Θύελλα Καμαρίου για την 3η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ξανάκανε ο Ατρόμητος. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας (2-1), σαν να πείσμωσε τους Περιστεριώτες. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι δύο ομάδες που αντιμετώπισαν οι παίκτες του Κάναντι στο Κύπελλο, πραγματικά υπέφεραν. Πρώτος το… μάρμαρο πλήρωσε ο Ηρακλής, με τον Ατρόμητο να τον διαλύει με 6-1 εκτός έδρας και σήμερα (19/12) ήρθε η σειρά της Θύελλας Καμαρίου, ομάδας Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα της Σαντορίνης, έπαιξε ως γηπεδούχος αλλά στο γήπεδο της Ριζούπολης στην Αθήνα και γνώρισε πραγματική συντριβή από τους παίκτες του Ατρόμητου οι οποίοι σε κανένα διάστημα του 90λεπτου δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους.

Το ματς δεν είναι άξιο κριτικής και ανάλυσης, αφού χαρακτηριστικά το σκορ στο ημίχρονο ήταν 5-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Βασιλακάκης στο 9’ για να ακολουθήσουν οι Ούμπιδες (12’), Καρασαλίδης (15’), Μούγιακιτς (28’) και Σάκιτς (43’). Στο δεύτερο μέρος την σκυτάλη πήρε ο Μούγιακιτς που πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο ματς (65’) για να ακολουθήσουν οι Κώτσόπουλος (74’) και Ενσικουλού στο 80’ για το τελικό 8-0.

Κορυφαία επίθεση για τον Ατρόμητο στη φάση των Ομίλων με 15 γκολ και χειρότερη αντίστοιχη άμυνα αυτή της Θύελλας Καμαρίου με 16 γκολ παθητικό. Πρώτος τερμάτισε στον Όμιλό του ο Ατρόμητος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον ακολουθεί για τη φάση των νοκ άουτ.

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (Μανέ 56’), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (Βλαβιανός 61’), Δαβιλάς, Μαυρομάτης

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (Στρούγγης 46’ ), Καρασαλίδης, Σάκιτς (Γιαννούλης 53’), Ούμπιδες, Γαρουφαλιάς, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (Ρονάλντο66’), Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ