Οριστικό: Αναβλήθηκε το Απόλλων Πόντου – Λάρισα

Οριστικό: Αναβλήθηκε το Απόλλων Πόντου – Λάρισα

Δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπήρχε με τους πυλώνες του γηπέδου της Καλαμαριάς και το παιχνίδι του Κυπέλλου αναβλήθηκε για αύριο (19:30).

Ηταν δεδομένο μετά το πρόβλημα που προέκυψε στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου της Καλαμαριάς, ωστόσο, πλέον είναι και επίσημο.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και την Λάρισα, για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, αναβλήθηκε για το απόγευμα της Πέμπτης (19:30), καθώς δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπήρχε με τους πυλώνες του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ΔΕΗ έφτασαν αμέσως στο σημείο και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο διαιτητής υποχρεώθηκε στην αναβολή του παιχνιδιού. Έτσι, η αναμέτρηση των δυο ομάδων θα διεξαχθεί αύριο στις 19:30.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι στην Καλαμαριά θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και θα ακολουθήσει τον Πανιώνιο στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ