Σιώπης: «Είναι ντροπή για έναν σύλλογο όπως ο Άρης»

Σιώπης: «Είναι ντροπή για έναν σύλλογο όπως ο Άρης»

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα - αποκλεισμό του Άρη από τον Εργοτέλη, ο Μανώλης Σιώπης, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη των Κίτρινων που έφεραν ένα αποτέλεσμα «ντροπή» για την ομάδα.

Ο Έλληνας μέσος του Άρη, Μανώλης Σιώπης,  δεν έκρυψε την στεναχώρια και την απογοήτευσή του, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα (3-2) από τον Εργοτέλη για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του θεσμού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ντροπή για τους εαυτούς μας αλλά και για έναν σύλλογο όπως ο Άρης. Είχαμε σαν στόχο να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, να κοιτάξουμε μέχρι και τον τελικό και είμαστε εκτός. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος, είναι λογικό αυτό. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων γιατί υπάρχουν. Θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στις λεπτομέρειες. Τώρα θα πρέπει να προβληματιστούμε και να δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής. Μας χτύπησαν στην κόντρα κι εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Από δικά μας λάθη μπήκαν τα γκολ… απαράδεκτοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ