Κύπελλο Ελλάδος : Η ΓΓΑ ζήτησε ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος : Η ΓΓΑ ζήτησε ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ζήτησε από την ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ για λόγους ασφαλείας.

Την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας φέρεται να έχει εισηγηθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να αποφύγει τυχόν επεισόδια, όπως συνέβη πέρσι στον Βόλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ζήτησε από την ΕΠΟ να οριστεί το ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού στις 16/5/18, για λόγους ασφαλείας.

Η ελληνική Πολιτεία φοβάται την διεξαγωγή του τελικού σε άλλο γήπεδο και κυρίως στην επαρχία, για να μην συμβεί ότι και πέρσι στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο, που από θαύμα δεν υπήρξε θύμα από τα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Η περσινή ανετοιμότητα της αστυνομίας και του κράτους, αλλά και η υψηλή επικινδυνότητα που υπάρχει σε τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν θορυβήσει την ΓΓΑ που θέλει ο τελικός να διεξαχθεί στην Αθήνα για τον απλούστατο λόγο, πως το Ολυμπιακό Στάδιο είναι τεράστιο σε χωρητικότητα και διαθέτει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ