Διπλή προπόνηση για Ξάνθη ενόψει Ολυμπιακού

Διπλή προπόνηση για Ξάνθη ενόψει Ολυμπιακού

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Ξάνθη την προσεχή Τρίτη (8/1) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Ακρίτες συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους με το σημερινό (3/1) πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και τους Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ και Φασίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ακριτικής ΠΑΕ:

«Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης (8/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το θεσμό του κυπέλλου. Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε τομείς της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης στις πρωινές ασκήσεις, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική.

Με διαφορετικές ασκήσεις σε γήπεδα μικρών διαστάσεων, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις οδηγίες στην αμυντική τακτική, στο passing game, στην δημιουργία αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ και Φασίδης με τον πρώτο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Xanthi FC, Ζεάν Μπαριέντος, θα φοράει τη φανέλα με το Νο 3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ