«Κόκκινο» Βασιλειάδη, στον κόσμο του ΠΑΟΚ

«Κόκκινο» Βασιλειάδη, στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο Υφυπουργός αθλητισμού άναψε «κόκκινο» στην παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Πάτρα για το παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Μπορεί να συμφώνησαν Παναχαϊκή και ΠΑΟΚ για την παρουσία 500 οπαδών του Δικεφάλου στο μεταξύ τους παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου, όμως αυτή η συμφωνία έπεσε μετά την απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της αστυνομίας και άλλων φορέων, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση. Κάτι που σημαίνει πως τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν θα αφορούν αποκλειστικά τους φίλους της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του θ’ αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων κυρίως της αστυνομίας αλλά και των άλλων φορέων, αποφάσισε την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη, 08-01-2019 και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Παναχαϊκής (Αγυά)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ