Ολυμπιακός : Απευθείας 11άδα ο Μασούρας,  πρόβλημα με Ομάρ και Σισέ  

Ολυμπιακός : Απευθείας 11άδα ο Μασούρας, πρόβλημα με Ομάρ και Σισέ  

Η σημερινή δοκιμή στον Ρέντη χώρεσε τον Έλληνα winger στο υποψήφιο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει Ξάνθης

 

Δεν σκοπεύει να… παίξει το χαρτί του rotation. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός θέλει την Τρίτη στην Ξάνθη αν είναι εφικτό να «καθαρίσει» μια ώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και ακριβώς για αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να διαχειριστεί την αναμέτρηση με τις πιο ασφαλείς επιλογές του. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο λοιπόν έχει ιδιαίτερη σημασία η σημερινή «δοκιμή» στον Ρέντη και το γεγονός ότι στην πρόβα εντεκάδας πήρε θέση ο Γιώργος Μασούρας. Ο 25άχρονος winger τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης και αν ο Πορτογάλος κόουτς δεν αλλάξει την ιδέα του, τότε θα έχουμε «βάπτισμα» απευθείας στα βαθιά. Πρώτη συμμετοχή, πρώτη παρουσία στο βασικό σχήμα για τον Έλληνα ακραίο που ένα δικό του γκολ… ανάγκασε την Ξάνθη (10/11) στην τελευταία εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ποιοι άλλοι Ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στην σημερινή δοκιμή εντεκάδας του Ρέντη; Τοροσίδης και Κούτρης ήταν στα άκρα της άμυνας με αριστερό στόπερ τον Βούκοβιτς και δεξιό τον Γιασίν Μερία. Τον Τυνήσιο που παρότι ξεκίνησε φουριόζος την χρονιά κάποια στιγμή χάθηκε στην μετάφραση των αλλαγών του προπονητή και ενός δικό του τραυματισμού. Ο Μεριά θα πάρει τη θέση του Σισέ, μιας και ο Σενεγαλέζος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται να μην ταξιδέψει καν στη Ξάνθη για το αυριανό ματς στα Πηγάδια. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, εξ ου και η δοκιμή με «Τόρο» στο δεξί άκρο. Από εκεί και πέρα; Τα δίδυμα Καμαρά-Γκιγιέρμε και Φορτούνης-Γκερέρο θα είναι κανονικά στον κόκκινο άξονα, ενώ στο απέναντι άκρο του Μασούρα δοκιμάστηκε ο Ναουέλ.

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, έδειξαν στους παίκτες του Ολυμπιακού μπόλικες «φάσεις» της Ξάνθης στο video. Η ανακοίνωση της αποστολής θα γίνει το μεσημέρι. Οι Ερυθρόλευκοι αμέσως μετά θα ταξιδέψουν για την Ακριτική πόλη. Για την Ξάνθη την οποία επισκέπτονται για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα. Έπαιξαν με την ομάδα του Ράσταβατς για το πρωτάθλημα (1-1, στις 9/12), αντιμετώπισαν και τον Άρη Αβάτου στο ΑΟΚ (1-2, 19/12). Σήμερα λοιπόν… τριτώνει.

*Στην προπόνηση της Κυριακής, με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκαν οι νεαροί Αλέξανδρος Βοΐλης και Απόστολος Μαρτίνης. Ο πρώτος (26/5/2000) έχει παρουσία ως τώρα σε δύο ματς κυπέλλου (με την Παναχαϊκή 14΄, με τον Άρη Αβάτου βασικός) και ο δεύτερος (που την Τρίτη έχει τα γενέθλια του καθώς είναι γεννημένος στις 8/1/2001) ήταν επίσης βασικός με τον Άρη Αβάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ