Τετ α τετ Κρίστιτσιτς-Ουζουνίδη, δεν παίζει με Κισσαμικό

Τετ α τετ Κρίστιτσιτς-Ουζουνίδη, δεν παίζει με Κισσαμικό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν... φορτσάρει με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και δεν θα τον πάρει στα Χανιά για το ματς Κυπέλλου.

Σε πλήρη αγωνιστική δράση βρισκόταν μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να περιμένει πολύ για να τον βάλει στη… μηχανή της. Με 26 συμμετοχές μέχρι σήμερα ο Σέρβος μέσος είναι μια λύση που θα μπει άμεσα στην ομάδα, κάτι που περιμένει πολύ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τελευταία φορά ο Κρίστιτσιτς έπαιξε στις 16 Δεκεμβρίου για ένα ημίχρονο. Έκτοτε είχε πάρει άδεια και έμεινε εκτός προπονήσεων. Τώρα στην ΑΕΚ καλύπτει το χαμένο έδαφος και έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά μεθαύριο.

Το Σάββατο στην πρώτη προπόνηση του Κρίστιτσιτς, έγινε ένα τετ α τετ ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον ποδοσφαιριστή για να δουν τα επόμενα βήματα της ένταξης του στην ΑΕΚ, μέχρι να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Κρίστιτσιτς δεν θα συμπεριληφθεί σίγουρα στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό την Τετάρτη (19:30). Και θα φανεί στην πορεία αν ο Σέρβος χαφ θα είναι απολύτως έτοιμος, προκειμένου να μπει στις επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ, για το ματς της επανέναρξης του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ