Απόλλων Σμύρνης- Ατρόμητος 0-3

Απόλλων Σμύρνης- Ατρόμητος 0-3

On fire ο νεαρός σέντερ φορ του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα (3-0) στο πρώτο ματς για τους 16 του Κυπέλλου

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους 16 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περιστερίου «τσέκαρε» επί της ουσίας το… εισιτήριο για την οκτάδα από το πρώτο κιόλας ματς, με τον Ευθύμη Κουλούρη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Ο νεαρός στράικερ πέτυχε χατ τρικ δείχνοντας ότι παραμένει σε εξαιρετική φόρμα και πως η διακοπή δεν τον έχει επηρεάσει.

Ο Κουλούρης έκανε άνω – κάτω την άμυνα του Απόλλωνα και δεν χωρά αμφιβολία πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έδειξε on fire και στο πρώτο παιχνίδι του 2019. Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να πιέσει τους Περιστεριώτες αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Ο Ατρόμητος από την άλλη πλευρά επέλεξε να δώσει χώρους στον αντίπαλο του και «χτύπησε» με κόντρες την άμυνα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ν’ ανοίξουν μάλιστα το σκορ στο 27’, με πέναλτι του Κουλούρη. Ο Κονέ έκανε προβολή και βρήκε τον Μάντσον μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα όπως προαναφέραμε ο Κουλούρης.

Ασταμάτητος και στο δεύτερο ο Κουλούρης

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν τον Ατρόμητο με την έναρξη του δευτέρου μέρους για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Δεν τα κατάφεραν και οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους ξανά με τον Κουλούρη.

Μια καλή κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων στο 63’ έδωσε την δυνατότητα στον νεαρό σέντερ φορ να κάνει το 2-0, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε το 2018. Πετυχαίνοντας δηλαδή το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο νεαρός στράικερ μάλιστα έκανε χατ τρικ καθώς σημείωσε και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 70’, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ. Ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 3-0 και μετέτρεψε την ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ’ Ούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Ούμπιντες, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ