Ουζουνίδης: «Δεν κερδίζεις κανέναν αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις»

Ουζουνίδης: «Δεν κερδίζεις κανέναν αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 1-1 στα Χανιά με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδος

Το γκολ στο τέλος του ματς που έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα στα Χανιά και η εμφάνιση της ΑΕΚ στο 90λεπτο σίγουρα έφεραν απογοήτευση στους «κιτρινόμαυρους». Διότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής, η ΑΕΚ εμφάνισε ξανά τα ίδια προβλήματα. Σε όλα τα επίπεδα. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα το αναγνώρισε. Και στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στα Περιβόλια. Ωστόσο, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα στους Ζωσιμάδες έδειξε αισιόδοξος για καλύτερη εικόνα και θετικό αποτέλεσμα.

«Παρά το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί δεν παίξαμε καλά. Αυτό που φάνηκε ήταν η αγωνιστική απραξία και το μεγάλο διάστημα της αποχής χωρίς αυτό να αποτελεί τη μοναδική δικαιολογία για εμάς. Αλλά τουλάχιστον είναι καλό που παίξαμε σήμερα αυτό το ματς για να βρούμε καλύτερο ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα.

Στο ποδόσφαιρο όταν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είναι ότι υποτιμήσαμε τον Κισσαμικό γιατί είχαμε πει με τα παιδιά ότι η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του σαν ομάδα. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην είμαστε αυτοί που θα τρέχαμε πίσω από τους παίκτες του Κισσαμικού. Θα τα δούμε όλα αυτά και εκτιμώ ότι η εικόνα μας τη Δευτέρα θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ