Αποστολή ΠΑΟΚ με Μίσιτς για Παναχαϊκή! (vid)

Αποστολή ΠΑΟΚ με Μίσιτς για Παναχαϊκή! (vid)

Ο Κροάτης χαφ είναι στην 18άδα για το ματς με τους Πατρινούς, ενώ με τον Δικέφαλο προπονήθηκαν και οι Σβιντέρσκι και Γιαννούλης

Ουσιαστικά με μόλις μία προπόνηση μετά το ματς με τον Πανιώνιο, o ΠΑΟΚ αλλάζει διοργάνωση, αλλά διατηρεί τη νοοτροπία νικητή προκειμένου να περάσει αύριο (22/1) το εμπόδιο της Παναχαϊκής (στις 19:30 στην Τούμπα) και να συνεχίσει χωρίς απώλειες και την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το σημερινό (21/1) πρόγραμμα είχε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του 2-1 της Πάτρας, σκορ το οποίο καλείται ν’ ανατρέψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λέο Μάτος που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ κι ο Πέλκας που δεν είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Καρέλης, Άκπομ.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ ΜΕ ΤΟΥΝΕΛ

Παρών στη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος (όπως και ο Μίσιτς πριν λίγες μέρες) δε γλίτωσε από τον καθιερωμένο διάδρομο (τούνελ) καλωσορίσματος με τις… σφαλιάρες από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δείτε και το σχετικό video:

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1087416777414455298

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ