Λουτσέσκου: «Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον Πρίγιοβιτς»

Λουτσέσκου: «Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον Πρίγιοβιτς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν φανερά χαρούμενος με την απόδοση του ΠΑΟΚ και στις πρώτες δηλώσεις του προσπάθησε να ξεκόψει το θέμα της σύγκρισης και της συνεχούς αναφοράς στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να χορεύει στην βροχή και να σκοράρει πέντε γκολ και ο έμπειρος Ρουμάνος βρήκε την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του να απεμπλακεί από τη σύγκριση του ΠΑΟΚ με και του ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς, αναφέροντας τα εξής στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ρώτησα τον Ακπόμ αν είναι απογοητευμένος, γιατί δεν κατάφερε να σκοράρει. Έπαιξε εξαιρετικά πάντως, η ομάδα κέρδισε, οπότε πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Νιώθω καλά, το πιο σημαντικό είναι πως νικήσαμε σήμερα. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και με ικανοποίησε αυτό.

Ακόμα και όταν ήταν ο Πρίγιοβιτς εδώ, είχαμε πολλά παιχνίδια όπου χάναμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μου αρέσει να συνδέονται τα πράγματα όλα με τον Πρίγιοβιτς, η ζωή συνεχίζεται και μετά απ’ αυτόν. Έμεινε εδώ για 1,5 χρόνο και μας βοήθησε, όπως και τον βοηθήσαμε κι εμείς. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ