Κολοβέτσιος: «Είμαστε μια οικογένεια και πλέον ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο»

Κολοβέτσιος: «Είμαστε μια οικογένεια και πλέον ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στο match programme της αναμέτρησης με τη Λαμία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο match programme της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Μεταξύ άλλων ο αμυντικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολοβέτσιος:

Στις πρώτες σου δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού το 2017 στην προετοιμασία της ομάδας είχες πει ότι η φανέλα και το κύρος του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που σε έκαναν να μη σκεφτείς τίποτα προτού συμφωνήσεις. Για την απόφαση της ανανέωσης του συμβολαίου τι σκέφτηκες;

«Από τη στιγμή που η ομάδα έχει μπει σε μια κανονικότητα, έχει επιστρέψει η οργάνωση και το χαμόγελο, το βλέπω και εγώ ότι έχω βρει τον καλύτερό μου εαυτό στον Παναθηναϊκό. Εκτιμώ αυτά που μου έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Τα σκέφτηκα όλα αυτά και μπορώ να πω ότι δεν μου πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσω την παραμονή μου. Βλέπω ότι το κλίμα είναι υγιές, ότι είμαστε μια οικογένεια και πλέον ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο και εμείς και ο κόσμος».

Ανέφερες ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια κάτι που έχεις επαναλάβει αρκετές φορές. Είναι τόσο σημαντικό για σένα και για τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή αυτό το στοιχείο;

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί αφορά την ψυχολογία και αυτό είναι από τα πιο βασικά στο ποδόσφαιρο. Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Όταν συμβαίνει αυτό βοηθάει στην καθημερινότητα μας γιατί περνάμε πολλές ώρες μαζί στο προπονητικό κέντρο και όλα γίνονται πιο ευχάριστα».

Πρόσφατα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει δημόσια ότι είσαι ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ. Πώς το εισπράττεις;

«Όταν βγαίνει ο προπονητής σου και το λέει αυτό δημόσια αισθάνεσαι όμορφα. Θα ήμουν ψεύτης να πω το αντίθετο. Με γεμίζει ευθύνες η αναφορά του γιατί σημαίνει ότι περιμένει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από μένα, όπως βέβαια περιμένει από όλους. Αυτό που είναι πολύ σπουδαίο φέτος για την πορεία της ομάδας και για όλους μας, είναι ότι ο προπονητής προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να μας βελτιώσει. Εγώ βλέπω αυτή τη βελτίωση στον εαυτό μου. Μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη και αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Όταν μου δίνονται ευθύνες θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Σίγουρα πιστεύω ότι έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Στα 27 σου είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Πώς αντιλαμβάνεσαι την παρουσία σου στα αποδυτήρια; Ως ενός έμπειρου που πρέπει να λειτουργεί ως μέντορας;

«Από την αρχή της περιόδου ξέραμε ότι θα είχαμε μια νεανική ομάδα και ότι τα παιδιά που θα έρθουν στην πρώτη ομάδα θα χρειαστούν βοήθεια από τους πιο έμπειρους. Έχω προσπαθήσει να τους βοηθήσω και καθημερινά κάνω όσα μπορώ για να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα και ότι έχουν κάποιον κοντά τους. Γιατί και εμάς όταν ήμασταν νεαροί κάποιοι μας βοηθούσαν».

Τι προσδοκάς να σου συμβεί έως το 2022 που θα δεσμεύεσαι με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό;

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου να συμμετέχει σε πολλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, η ομάδα να γνωρίσει επιτυχίες, να επιστρέψει ξανά στην κορυφή γιατί αυτό της αξίζει και είναι μονόδρομος να την επαναφέρουμε εκεί. Ονειρεύομαι τίτλους. Από την άλλη τα όνειρα είναι καλά αλλά χρειάζεται δουλειά και αφοσίωση για να έρθουν τα αποτελέσματα. Επίσης θα ήταν όμορφο να μπορέσω να καθιερωθώ στην Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ