Ατρόμητος – ΑΕΚ το δυνατό ζευγάρι, με Λαμία ο Ολυμπιακός, με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Ατρόμητος – ΑΕΚ το δυνατό ζευγάρι, με Λαμία ο Ολυμπιακός, με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κληρώθηκαν με Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πιο δυνατό ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είχαν πιο εύκολες κληρώσεις από την Ένωση, με τους ερυθρόλευκους να κληρώνονται απέναντι στη Λαμία, που απέκλεισε στους «16» τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και τον ΠΑΟΚ να πέφτει πάνω στον Πανιώνιο που άφησε εκτός τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το τέταρτο ζευγάρι που κληρώθηκε για τη φάση των «8» είναι αυτό του Εργοτέλη που θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι δύο Δικέφαλοι όσο και ο Ολυμπιακός θα δώσουν τα πρώτα ματς εκτός έδρας και τις ρεβάνς στο γήπεδο τους, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το πρώτο του ματς στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, την μοναδική ομάδα από τη Football League. Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών είναι στις 5-7 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν από τις 26-28 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΑΕΚ
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης
Λαμία – Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ