Μελίσσας σε Κάτσε πριν το πέναλτι: «Έλα να θυμηθούμε τα παλιά»

Μελίσσας σε Κάτσε πριν το πέναλτι: «Έλα να θυμηθούμε τα παλιά»

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε για το παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις στιγμές πριν το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα από τη Φδιώτιδα.

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Μελίσσας με την απόκρουση στο πέναλτι του Κάτσε έστειλε την ομάδα του στους 8 του Κυπέλλου και μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ αλλά και για τις στιγμές πριν από το κρίσιμο πέναλτι.

Για το πέναλτι απέναντι στον Κάτσε: «Ο κύριος στόχος είναι να πιάσεις το πέναλτι με κάθε τρόπο. από κει και πέρα, είναι ένα ψυχολογικό τρικ. Είμαστε φίλοι από πολύ μικρή ηλικία με τον Κάτσε. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός παίκτης. Ήταν φράση “έλα να θυμηθούμε τα παλιά”. Πολλές φορές καθόμασταν μετά την προπόνηση και τα έφερε έτσι η ζωή που μετά από χρόνια βρεθήκαμε σε μια τέτοια κατάσταση σε επίσημο παιχνίδι».

Για την ψυχολογία ενός τερματοφύλακα στα πέναλτι: «Άγχος εννοείται πως υπάρχει. Εκείνη τη στιγμή προσπαθείς να διαβάσεις τους παίκτες που εκτελούν, γιατί αυτοί έχουν τη μεγαλύτερη πίεση. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να χαλάσεις την ψυχολογία, να τον ψαρώσεις, να κάνεις τρικ για να τραβήξεις την προσοχή. Δεν σημαίνει ότι λειτουργούν πάντα, αλλά προσπαθούμε να μεγαλώσουμε το ποσοστό υπέρ μας».

Για το ότι έδειξε πως δεν είχε αγχωθεί: «Είναι κάτι που βγάζει και η ομάδα. Υπάρχει κλίμα οικογένειας, υπάρχει πείραγμα μεταξύ προπονητή και παικτών, αλλά και καλή σχέση μεταξύ των παικτών. Όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις έχεις διαφορετική αντίληψη για το παιχνίδι».

Για το ροτέισον που έκανε ο Μάκης Χάβος στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όταν ο προπονητής αφήνει έξω παίκτες που έχουν παίξει περισσότερα παιχνίδια, πολλές φορές λειτουργεί θετικά. Οι παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής έδειξαν πως ήθελαν να αρπάξουν την ευκαιρία. Δεν υπήρχε άγχος, υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο και πιστεύω ότι φάνηκε».
Για το αν τους επηρέασε στον ρυθμό: «Όταν δεν αγωνίζεσαι, για μένα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις στα κόκκινα σε κάθε προπόνηση και με κάθε ευκαιρία να δείξεις πόσο το θέλεις, γιατί μόνο έτσι θα καθιερωθείς».

Για τις αποκρούσεις του κατά τη διάρκεια του ματς: «Είχαμε φάσεις και οι δύο ομάδες. Χαίρομαι πάρα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Το τάκλιν του Ασίγκμπα είναι απίστευτο. Η αυταπάρνηση υπήρχε από όλους».

Για το σερί της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ιστορικές και οι δύο προκρίσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, είναι ωραίο που είμαστε ένα μικρό μέρος αυτής της ομάδας. Ο προπονητής μας είπε να πάμε σε ένα μεγάλο γήπεδο και να μη φοβηθούμε καθόλου. Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

Για το αν είδε άγχος στον Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε άγχος, αλλά πίεση για το γρήγορο γκολ. Δεν του βγήκαν φάσεις, άργησε να μπει το γκολ. Υπήρχε και κούραση, οπότε όλο αυτό λειτούργησε θετικά για εμάς».

Για τη μάχη της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα: «Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Κάναμε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ακολουθούν τρία εντός έδρας ματς. Θα είναι η μισή χρονιά αυτά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ