«Καρφιά» Αγραφιώτη κατά της ΕΠΟ

«Καρφιά» Αγραφιώτη κατά της ΕΠΟ

Ο Τάκης Αγραφιώτης με δηλώσεις του εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των προημιτελικών του Κυπέλλου το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου, μια βδομάδα πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Τάκης Αγραφιώτης μίλησε για την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και στάθηκε στους ορισμούς των πρώτων αναμετρήσεων το τριήμερο 5-7 Φλεβάρη, εξαπολύοντας  επίθεση στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με σκληρό τρόπο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, επειδή τα ματς των «8» θα διεξαχθούν μια βδομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι των  ερυθρόλευκων με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, επιβαρύνοντας κι άλλο το ήδη απαιτητικό πρόγραμμα των Πειραιωτών.

«Υπάρχει ικανοποίηση γιατί δεν παίξαμε με μεγάλο αντίπαλο πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις» δήλωσε ο Τάκης Αγραφιώτης για την κλήρωση με τη Λαμία και παράλληλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, επειδή ο πρώτος αγώνας με τη Λαμία έχει οριστεί μία εβδομάδα πριν το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη: «Άραγε, δεν ενδιαφέρει την ΕΠΟ να φέρουμε βαθμούς στην Ελλάδα; Δεν μπορεί να ορίζονται παιχνίδια Κυπέλλου, μία εβδομάδα πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ