Η διάψευση για Κωνσταντίνου, οι διαφορετικές «φωνές» και το «παράθυρο» για την ένσταση

Η διάψευση για Κωνσταντίνου, οι διαφορετικές «φωνές» και το «παράθυρο» για την ένσταση

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει πως ο Κωνσταντίνου μίλησε για οικονομικά οφέλη χθες στη Λίγκα, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίζεται θετικός στο να καταθέσει ένσταση η ομάδα. Μοιρασμένες οι "φωνές" εντός ΠΑΕ, η οποία δεν έχει ακόμα αποφασίσει.

Το θέμα της ένστασης είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες με τις «φωνές» εντός ΠΑΕ για το τι πρέπει να κάνει ο σύλλογος να είναι μοιρασμένες. Από τη μία υπάρχει η άποψη πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνει ο νόμος και να διεκδικήσει να γίνει και πάλι το ματς με τη Λαμία και από την άλλη είναι εκείνοι που λένε πως δε θέλουν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, σεβόμενοι και τον αντίπαλο, αλλά και τα όσα πρεσβέυει ο σύλλογος.

Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο Παναθηναϊκός κάνει ένσταση και την κερδίσει, δεν προκρίνεται στα χαρτιά, όπως έχει χάσει πολλά παιχνίδια στο παρελθόν, αλλά θα κληθεί να παίξει το παιχνίδι από την αρχή και να διεκδικήσει την ανατροπή του σκορ. Κάτι που υποστηρίζουν όσοι εντός ΠΑΕ θεωρούν ότι πρέπει να προχωρήσουν σε ένσταση.

Επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας πως οποιαδήποτε απόφαση παρθεί θα υπάρξει ενημέρωση. Αυτό που διέψευδαν κατηγορηματικά ήταν πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης είπαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Λίγκας ότι θα κάνει ένσταση η ομάδα για οικονομικούς λόγους και συγκεκριμένα γιατί θα βγάλει μισό εκατομμύρια από εισιτήρια σε ενδεχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια τοποθέτηση από τους ανθρώπους τους, την ώρα που αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το τι θα πράξει ο σύλλογος στη συγκεκριμένη υπόθεση. Επί της ουσίας, αυτό που περιμένουν όλοι είναι την τελική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, που είναι ο άνθρωπος που εν τέλει θα κρίνει την υπόθεση.

Υπέρ της ένστασης ο Κωνσταντίνου

Πάντως, μπορεί από τον Παναθηναϊκό να διαψεύδεται ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για οικονομικά οφέλη του Παναθηναϊκού σε περίπτωση πρόκρισης, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι θετικά προσκείμενος στο να κάνει ένσταση η ομάδα και να ξανά δώσει το παιχνίδι με τη Λαμία.

Και αυτή είναι και η εισήγησή του προς τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ο Κωνσταντίνου θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει στόχους, όπως αυτός του Κυπέλλου και από τη στιγμή που του δίνεται η ευκαιρία, θα πρέπει να τη διεκδικήσει.

Όσον αφορά το επόμενο ματς και αν θα παίξει με τον Ολυμπιακό ή θα γίνει και πάλι κλήρωση, από τον Παναθηναϊκό δεν παίρνουν καμία θέση και είναι κάτι που φαίνεται να μην τους απασχολεί και τόσο. Λογικό, από τη στιγμή που δεν έχουν καν αποφασίσει για την ένσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ