Αποστολή ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και Ολιβέιρα-Ίνγκασον

Αποστολή ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και Ολιβέιρα-Ίνγκασον

Ο Δικέφαλος πηγαίνει στο αυριανό (6/2) ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο με αρκετές απουσίες, καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να φρεσκάρει την ομάδα.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ μοιάζει για τον ΠΑΟΚ ήδη με μακρινή ανάμνηση. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μπορεί να περιμένει. Στο μυαλό των ανθρώπων του Δικέφαλου υπάρχει αποκλειστικά και μόνο ο αυριανός (6/2) πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ είχε ουσιαστικά δύο μέρες προετοιμασίας για τη μάχη με τους Κυανέρυθρους, με το βάρος να πέφτει κυρίως στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Έτσι και η δεύτερη και τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, αμυντική και επιθετική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το πρόγραμμα του. Εκτός μάχη από τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο είναι, πέρα από τους δύο τραυματίες, και ο τιμωρημένος Λέο Ζαμπά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά οι νεοφερμένοι Ίνγκασον και Ολιβέιρα. Εκτός άφησε για να ξεκουραστούν τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ