Με πέντε μεταγραφές και φουλ του ροτέισον ο Ολυμπιακός στη Λαμία (pic)

Με πέντε μεταγραφές και φουλ του ροτέισον ο Ολυμπιακός στη Λαμία (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου τους Λοντίγκιν, Αβράαμ, Σολδάνο, Ντίας και Μασούρα, αλλά και τους νεαρούς Μαρτίνη, Ξενιτίδη και Βοΐλη - Εκτός έμειναν αρκετοί βασικοί ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ετοιμος για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου με την Λαμία (6/2, 17:00) είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα στην Φθιώτιδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή όλες τις χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού, με τους Λοντίγκιν, Αβράαμ, Σολδάνο, Ντίας και Μασούρα να βρίσκονται στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε και Γκιγιέρμε, αλλά και ο τραυματίας Ομάρ.

Παράλληλα, στην 19άδα συμπεριέλαβε τους νεαρούς Μαρτίνη, Ξενιτίδη και Βοΐλη, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Νέων. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως φαίνεται και από την αποστολή, αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν

Αμυντικοί: Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Αβραάμ, Μαρτίνης, Σισέ.

Μέσοι: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντίας, Ξενιτίδης

Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο, Βοΐλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ