Λαμία: Εκτός αποστολής Δημούτσος και Μελίσσας

Λαμία: Εκτός αποστολής Δημούτσος και Μελίσσας

Ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Ελληνα μέσο και τον 25χρονο πορτιέρο – Αναλυτικά οι επιλογές του.

Χωρίς τους Δημούτσο και Μελίσσα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, αλλά και τους τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχεράνο θα παραταχθεί η Λαμία στον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ ο έμπειρος Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με τους Πειραιώτες ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Σαράνοφ, Κατσίκα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Σκόνδρα, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Πλιάτσικα, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Επστάιν, Μπουλούλη, Μπαράλες, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Ασούμπρε, Τσούκαλο και Κωστίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης και θα ξεκινήσει στις 17:00, με την Λαμία να ψάχνει ένα ακόμα… θαύμα, μετά την επική πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ