Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λαμία: Με 4-4-2, 9 αλλαγές, Χουτεσιώτη και «νέους»

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λαμία: Με 4-4-2, 9 αλλαγές, Χουτεσιώτη και «νέους»

Με 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο και σχηματισμό 4-4-2 επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τη Λαμία, την πρώτη μεταξύ των δύο συλλόγων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Λευτέρη […]

Με 9 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο και σχηματισμό 4-4-2 επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τη Λαμία, την πρώτη μεταξύ των δύο συλλόγων για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα του βασικού τερματοφύλακα στον Λευτέρη Χουτεσιώτη και όχι στον νεοαποκτηθέντα Γιούρι Λοντίγκιν, δείχνοντας ότι εμπιστεύεται τον Ελληνα πορτιέρο. Ο Θανάσης Ανδρούτος θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ, ενώ για πρώτη φορά βασικοί ξεκινούν οι Ζιλ Ντίας και Σολσάνο.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζιλ Ντίας, Σολδάνο, Χασάν.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1093151817112915968

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ