Το πανόραμα του Κυπέλλου

Το πανόραμα του Κυπέλλου

Λαμία και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 3-3, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ – Την Πέμπτη διεξάγονται τα Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (17:00) και Ατρόμητος – ΑΕΚ (19:30).

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται ισόπαλοι 3-3 εκτός έδρας με τη Λαμία και τους Κυανέρυθρους να κερδίζουν με ανατροπή 2-1 τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες με πρωταγωνιστή τον Σολδάνο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε τις ασίστ στα γκολ των Ζιλ Ντίας και Χασάν, πήραν την ισοπαλία στην Φθιώτιδα και πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στους «4» της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη απόψε, ο Πανιώνιος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκανε την ολική ανατροπή και με γκολ των Ντουρμισάι και Σταυρόπουλου επικράτησε του Δικεφάλου με 2-1. Οι Κυανέρυθροι έκαναν την έκπληξη και πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται στη ρεβάνς της Τούμπας να κάνει την ολική ανατροπή.

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα παιχνίδια Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο αγώνας στο Ηράκλειο της Κρήτης θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ το παιχνίδι στο Περιστέρι θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Λαμία – Ολυμπιακός 3-3
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ  2-1

Πέμπτη 7/2:

Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος – ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ