Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό, απαλλάχθηκε ο Παπαϊωάννου

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό, απαλλάχθηκε ο Παπαϊωάννου

Οι Πράσινοι θα πληρώσουν πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με την Λαμία – Απαλλάχθηκε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας.

Με χρηματικό πρόστιμο 14.833 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, η αρμόδια επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απάλλαξε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου από την πειθαρχική κατηγορία της δημόσιας δυσμενούς κρίσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Απάλλαξε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου από την πειθαρχική κατηγορία της δημόσιας δυσμενούς κρίσης.

– Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 14.833 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου με την Λαμία (24/1/19).

– Επέβαλε στον Ολυμπιακό χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη (23/1/19).

– Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τέρματα 3-0, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα και γ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

– Επέβαλε στον Αγροτικό Αστέρα χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Εδεσσαϊκό (20/1/19).

– Επέβαλε στον Ατρόμητο Πειραιά χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Αμπελακιακό (20/1/19).

– Αποφάσισε τον επανορισμό του αγώνα Γ’ Εθνικής Γιαννιτσά-Ελπίς Σκουτάρεως, ο οποίος δεν διεξήχθη στις 16/1/19.

– Επέβαλε στον Γ. Μαύρο, εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟ Ακράτητος, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ στον ίδιο και στο σωματείο για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Γυναικών με τις Νέες Ατρομήτου (20/1/19).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ