«Άχαστος» ο Χιμένεθ σε φάσεις νοκ άουτ

«Άχαστος» ο Χιμένεθ σε φάσεις νοκ άουτ

Ένα πολύ εντυπωσιακό σερί προκρίσεων έχει χτίσει ο Μανόλο Χιμένεθ στη θητεία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ σε φάσεις νοκ άουτ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (26/2 και ώρα 19:30) στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στο Περιστέρι, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα από τα… ατού της Ένωσης είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ που τρέχει νένα πολύ εντυπωσιακό σερί προκρίσεων σε νοκ άου φάσεις της εν λόγω διοργάνωσης, με τον Ανδαλουσιανό να μετρά 10/10 προκρίσεις!

Όλα ξεκίνησαν τη σεζόν 2010-2011 όταν οι κιτρινόμαυροι απέκλεισαν κατά σειρά τους Πανθρακικό, Λάρισα, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, σε μια χρονιά που τους βρήκε Κυπελλούχους νικώντας τον Ατρόμητο στον τελικό.

Τη σεζόν 2016-2017 είχαμε αντίστοιχα τις προκρίσεις επί των Λεβαδειακού, Πλατανιά και Ολυμπιακού, για να σταματήσει η πορεία της Ένωσης στον τελικό όπου και έχασε από τον ΠΑΟΚ.

Πέρσι τέλος, το σερί του Χιμένεθ περιλάμβανε τα… σκαλπ των Παναιτωλικού, Ολυμπιακού και Λάρισας, πριν χάσει έναν ακόμα τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ