«Κατέβηκε για τους διαιτητές, απόπειρα επίθεσης στον Αγγελόπουλο»

«Κατέβηκε για τους διαιτητές, απόπειρα επίθεσης στον Αγγελόπουλο»

Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για το ντου του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια που είχε στόχο τους διαιτητές ενώ έβρισε χυδαία τον Αγγελόπουλο και αποπειράθηκε να του επιτεθεί.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος Χρήστος Γαλαριώτης με την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έδειξε ξεκάθαρα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν από την πλευρά του στο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ και τα όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ και ο έμπειρος ρεπόρτερ στα θέματα Ατρομήτου, Παύλος Κουστέρης, δεν αμφισβητούνται τα όσα έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Για ξεκάθαρη πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές του χθεσινού αγώνα Κυπέλλου κάνουν λόγο στον Ατρόμητο υποστηρίζοντας πως κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος με άντρες της ασφάλειάς του κάνοντας ντου στους διαιτητές.

Την ώρα εκείνη στα αποδυτήρια υπήρχε μια μια διένεξη ανάμεσα στους Δημητριάδη και Αγγελόπουλου που πάντως δεν είχαν ξεφύγει από τα όρια.

Ο Μελισσανίδης όμως επιτέθηκε φραστικά προς τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να υποστηρίζουν ότι τον έβρισε χυδαία ενώ γίνεται λόγος για απόπειρα επίθεσης και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ