Η χαρά της Κουρομπύλια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Η χαρά της Κουρομπύλια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Διαιτητικά όργια υπέρ του ΠΑΟΚ στη Τούμπα αλλά και απίστευτες εικόνες με την βοηθό Κουρομπύλια να χαμογελάει διάπλατα για γκολ που πέτυχε ο δικέφαλος του Βορρά.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τα διαιτητικά όργια υπέρ του ΠΑΟΚ από τον διαιτητή Σκουλά στο χθεσινό ματς Κυπέλλου του δικέφαλου με τον Πανιώνιο. Και τι δεν είδαν τα μάτια μας από τον Θεσσαλό ρέφερι και την βοηθό του, Χρυσούλα Κουρομπύλια για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης ο δικέφαλος του Βορρά.

Δεν υπάρχουν όμως λόγια και για να περιγράψει κάποιος την χαρά και την ικανοποίηση της κυρίας Κουρομπύλια για τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Κι όσοι δεν πιστεύουν ότι η δεύτερη βοηθός του Σκουλά χάρηκε για την πρόκριση της ομάδας του Λουτσέσκου, ας δουν την φωτογραφία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν και στο βάθος η Χρυσούλα Κουρομπύλια εκφράζει με ένα εντυπωσιακό χαμόγελο την ικανοποίηση της για το γκολ του δικέφαλου. Είναι τόσο ξεκάθαρη η φωτογραφία που δεν χρειάζονται σχόλια. Λίγο ακόμα και θα… πανηγύριζε και η βοηθός του Σκουλά το γκολ του ΠΑΟΚ.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό για ποιο λόγο η ΠΑΕ Πανιώνιος κάνει λόγο για χαρά της Κουρομπύλια, στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι φωτογραφίες «μιλάνε» και δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κάποιος. Εδώ δεν έχει «το είπα – δεν το είπα». Εδώ υπάρχει η εικόνα και είναι προφανές πως η βοηθός του Σκουλά στο χθεσινό ματς της Τούμπας, είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενη με την πρόκριση του δικέφαλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ