Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι του Μανθάτη, έπρεπε να αποβληθεί ο Γιαννούλης»

Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι του Μανθάτη, έπρεπε να αποβληθεί ο Γιαννούλης»

Στην τραγική διαιτησία του Σκουλά στην Τούμπα και την καθοριστική φάση με την οποία προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ξεκάθαρος για τη φάση που έκρινε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Πανιώνιου στην Τούμπα ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας που σχολίασε την τραγική διαιτησία του Σκουλά.

Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στην φάση του Μανθάτη, όπως βέβαια και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον άσο του Πανιώνιου.

Συνάμα ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για πολύ κακή διαιτησία του Σκουλά που δεν απέβαλλε στο 45΄όπως έπρεπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιαννούλη ενώ θα μπορούσε να τιμωρήσει και τον Καμαρά στην επανάληψη με την ίδια ποινή.

Όσον αφορά τώρα την επίμαχη φάση, το πέναλτι που υπέδειξε ο Σκουλάς με το οποίο ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε, ο Βαρούχας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καθώς η μπάλα βρίσκει ψηλά στον ώμο, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα έπρεπε να δώσει και κόκκινη κάρτα γιατί δεν υπάρχει πρόθεση από τον άσο του Πανιώνιου.

Παράλληλα ο Βαρούχας τόνισε πως αν το πέναλτι το έδωσε με υπόδειξη της Κουρομπύλια, καθώς πήγε να φύγει από τη φάση και ξαναγύρισε για να το υποδείξει, τότε είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τον διαιτητή καθώς αυτός ήταν στα πέντε μέτρα ενώ η βοηθός στα 50! Όσο για το πέναλτι του 26ου λεπτού ο Βαρούχας τόνισε πως έπρεπε να το είχε δει ο Σκουλάς και να το υποδείξει υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Βαρούχας σχολίασε συνάμα και την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Μπανανά γιατί απλά ήταν ο μόνος που δεν είχε πάρει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ