Δάρας στο «10»: «Παγκόσμιο ρεκόρ εις βάρος του Πανιωνίου από τον Σκουλά»

Δάρας στο «10»: «Παγκόσμιο ρεκόρ εις βάρος του Πανιωνίου από τον Σκουλά»

Το10.gr επικοινώνησε με τον Χρήστο Δάρα και ο πρόεδρος του Πανιωνίου δεν έκρυψε την οργή του για την διαιτησία του Σκουλά κάνοντας λόγο για παγκόσμιο ρεκόρ εις βάρος των κυανέρυθρων. «Έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι γιατί αλλιώς θα παίζαμε μέχρι σήμερα» τονίζει ο Δάρας και προσθέτει για τον Μέλο Περέιρα «ο άνθρωπος παρακολουθεί ατάραχος και παίρνει περισσότερα από τον πρωθυπουργό».

Τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο έχουν προκαλέσει την οργή των «κυανέρυθρων». Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης σήμερα το πρωί αλλά και τα όσα υποστηρίζει μιλώντας στο «10» ο Χρήστος Δάρας φανερώνουν την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο μετά την χθεσινή διαιτησία του Σκουλά στην Τούμπα.

Ο Χρήστος Δάρας βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου ως γιατρός περισσότερα από τριάντα χρόνια και εκφράζει τις απόψεις του μιλώντας στο «10», για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις πρώτα απ’ όλα ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει ζήσει τόσα και τόσα στα ελληνικά γήπεδα αλλά ποτέ δεν έφτασε σε αυτή την κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος ήταν κατηγορηματικός μιλώντας στο «10» για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα του χθες βράδυ στην Τούμπα και επισημαίνει πως ο διαιτητής Σκουλάς έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με τις αποφάσεις του εναντίον του Πανιωνίου.

«Τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ τα είδε όλη η Ελλάδα. Κι εμείς αισθανόμαστε οργή για τον τρόπο με τον οποίο μας απέκλεισαν από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Γιατί μας απέκλεισαν ετσιθελικά με τις αποφάσεις του διαιτητή να προκαλούν οργή όχι μόνο σε μας αλλά σε όλη την χώρα.

Ήταν αποφάσεις που πλήττουν τα συμφέροντα του Πανιωνίου, αποφάσεις που δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ήταν μια απαράδεκτη διαιτησία από έναν ανώτερο υπάλληλο, έναν διαιτητή τον οποίο πληρώνουν οι ΠΑΕ. Είναι αδύνατον να έχει κάνει τέτοια λάθη. Ο Σκουλάς έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εις βάρος του Πανιωνίου με τις αποφάσεις του» τονίζει ο Χρήστος Δάρας και συνεχίζει.

«Τα τρία από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσουν. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ. Στο ένα η μπάλα είναι άουτ, στο άλλο ο παίκτης του ΠΑΟΚ γκρεμίζει τον Κότνικ και ο Σκουλάς δεν δίνει φάουλ και φυσικά δεν υπάρχει πέναλτι στην φάση με τον Μανθάτη. Κι όμως έδωσε αυτό το πέναλτι γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να παίζουμε μέχρι σήμερα για να βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο άνθρωπος δεν άφησε παίκτη του Πανιωνίου που να μην δείξει κίτρινη κάρτα. Είναι αδιανόητα αυτά που έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Έδειξε κίτρινες κάρτες σε όλους μας τους παίκτες.

Δεν μας άφησαν να προκριθούμε. Και ποιος θα ασχοληθεί με τα συμφέροντα του Πανιωνίου που επλήγησαν από τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή; Ποιος θα ασχοληθεί με τον άδικο αποκλεισμό της ομάδας μας και τις φιλοδοξίες που είχαμε να παίξουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης; Θ’ ασχοληθεί κάποιος με τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι για ν’ αποκλειστεί ο Πανιώνιος»;

«Ατάραχος ο Περέιρα και παίρνει περισσότερα από τον πρωθυπουργό»

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε και για τον Μέλο Περέιρα και τις επιλογές του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στα θέματα διαιτησίας αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Ο κύριος Περέιρα παρακολουθεί ατάραχος τα όσα γίνονται κι έχουν εξοργίσει τους φιλάθλους. Παρακολουθεί και παίρνει περισσότερα λεφτά και από τον πρωθυπουργό. Και ποιοι τον πληρώνουν τον κύριο Περέιρα; Τον πληρώνουν οι ΠΑΕ για να βλέπουμε αυτές τις απαράδεκτές διαιτησίες».

«Ο κόσμος θα κλείνει και τις τηλεοράσεις για να μην βλέπει τα αίσχη»

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει απαράδεκτες καταστάσεις και ο Χρήστος Δάρας επισημαίνει πως τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. «Λέμε μετά γιατί δεν πάει ο κόσμος στα γήπεδα. Να πάει και να δει τι; Διαιτησίες σαν του Σκουλά για να μην προκριθεί ο Πανιώνιος; Σε λίγο καιρό έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο κόσμος θα κλείνει και τις τηλεοράσεις για να μην βλέπει τα αίσχη.

Η μόνη λύση που υπάρχει είναι να ξεκινήσουμε το VAR. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά γιατί με το VAR θα ξεμπροστιάζονται διαιτησίες όπως αυτή του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ