Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Λαμία

Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ρεβάνς με την Λαμία

Σκέψεις για Λοντίγκιν στο βασικό σχήμα και Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης. Βασικός ξανά ο Μασούρας ενώ ο Πορτογάλος επιλέγει τον Γκερέρο για τα άκρα της επίθεσης

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Πέμπτης την Λαμία, στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του στον αποψινό αγώνα με αρκετές αλλαγές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιούρι Λοντίγκιν αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα των πειραιωτών, καθώς ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Ρώσο τερματοφύλακα στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Σε ότι αφορά την άμυνα της ομάδας του λιμανιού στο δεξί άκρο θα παίξει θα παίξει ο Κούτρης καθώς Ελαμπντελαουί και Τοροσίδης είναι εκτός. Στο κέντρο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν Σισέ και Μιράντα ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Τσιμίκας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Γκιγιέρμε και τον Μπουχαλάκη ενώ ρόλο επιτελικού μέσου για την ομάδα του λιμανιού θα έχει ο Νάτχο.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν τον Ισραηλινό μέσο στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού, γιατί θέλει να δώσει και «ανάσες» στον Φορτούνη που παίζει συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια και σε πολύ δυνατό τέμπο.

Σε ότι αφορά τα άκρα της επίθεσης ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ξανά την ευκαιρία στον Γιώργο Μασούρα καθώς ο νεαρός εξτρέμ ήταν πολύ καλός και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από την μία πλευρά λοιπόν αναμένεται να παίξει ο Μασούρας και από την άλλη ο Γκερέρο.

Ο 48χρονος τεχνικός θέλει να δει τον Ισπανό στράικερ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, καθώς ο Μαρτίνς δεν έχει στην διάθεση του Χριστοδουλόπουλο και Ντίας λόγω τραυματισμών. Θέλει λοιπόν ο Πορτογάλος να βάλει τον Γκερέρο στα «φτερά» της επίθεσης και αυτό αναμένεται να κάνει στο σημερινό ματς.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φράνκο Σολδάνο θα είναι στο βασικό σχήμα των πειραιωτών. Ο Αργεντινός στράικερ είχε παίξει στο πρώτο ματς με την Λαμία και είχε μάλιστα κάνει πολύ καλή εμφάνιση, καθώς είχε πετύχει γκολ ενώ είχε δώσει και ασίστ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή στον αποψινό αγώνα, τονίζοντας πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τετράδα αλλά ο Πορτογάλος ζητά προσοχή από τους παίκτες του γιατί η Λαμία δεν έχει τίποτα να χάσει στο αποψινό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ