Ο Πέλκας αποθεώνει τον Βιεϊρίνια (pic)

Ο Πέλκας αποθεώνει τον Βιεϊρίνια (pic)

Ο Δημήτρης Πέλκας με μια ανάρτηση του εξυμνεί την προσωπικότητα και το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Αντελινό Βιεϊρίνια με αφορμή την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «4» του κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Πέλκας, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο καθώς πολύ νωρίς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, αποθέωσε τον αρχηγό της ομάδας του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ανάρτησε μια φωτογραφία του Βιεϊρίνια, κάνοντας το δικό του σχόλιο για τον ηγέτη του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας την εμφάνισή του απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και τις ικανότητες του.

«Πόσα κιλά ζυγίζει το ένα; Υπερπαίχτη!», ανέφερε στο σχόλιο του στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μετά τον Ράζβαν Λουτσέσκου που είπε κολακευτικά λόγια για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στη συνέντευξη Τύπου, ήρθε και η σημερινή τοποθέτηση ενός από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ για να αντιληφθούν όλοι το πόσο σημαντικός είναι ο Βιεϊρίνια για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ