Νέα αλητεία της… εξυγίανσης: «Επνιξε» πεντακάθαρο πέναλτι ο Κομίνης (vid)

Νέα αλητεία της… εξυγίανσης: «Επνιξε» πεντακάθαρο πέναλτι ο Κομίνης (vid)

Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φορτούνης έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Πλιάτσικας έκοψε την μπάλα με το χέρι, ενώ αυτή κατευθυνόταν στο τέρμα της Λαμίας, αλλά ο Κομίνης δεν συγκινήθηκε.

Η εξυγίανση στα καλύτερά της. Μία ημέρα μετά την ετσιθελική πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσω… Σκουλά, ο καμικάζι Κομίνης αποφάσισε ότι δεν πρέπει να αφήσει τον Ολυμπιακό να προκριθεί. Γιατί έτσι έπρεπε. Με τον σεσημασμένο ρέφερι της εξυγίανσης, του Περέιρα, του Χούμπελ, του Φούσεκ και όλων των απίθανων που δήθεν θα έφτιαχναν το ποδόσφαιρο, να κλείνει τα μάτια σε ένα από τα πιο μαρς πέναλτι της φετινής χρονιάς. Μπροστά στα μάτια του.

Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φορτούνης έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Πλιάτσικας έκοψε την μπάλα με το χέρι, ενώ αυτή κατευθυνόταν στο τέρμα της Λαμίας, αλλά ο Κομίνης δεν συγκινήθηκε. Αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να δώσει το πέναλτι και την κάρτα στον παίκτη της Λαμίας. Ετσι γούσταρε, έτσι έκανε.

Αλλά πλέον πράγμα κακοφόρμισε. Ο Ολυμπιακός βλέπει για ακόμη ένα παιχνίδι την αλητεία της διαιτησίας να τον κυνηγάει. Βλέπει έναν σεσημασμένο διαιτητή να του κλέβει αυτό που δικαιούται. Για ακόμη μία φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=Uj5BuWrQJ3M&feature=youtu.be

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ