Πειθαρχικές διώξεις κατά Λουτσέσκου και Ουάρντα για τα… γαλλικά

Πειθαρχικές διώξεις κατά Λουτσέσκου και Ουάρντα για τα… γαλλικά

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου διώκονται πειθαρχικά για τη συμπεριφορά τους στα ματς με Πανιώνιο και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Στο «σκαμνί» της Αθλητικής Δικαιοσύνης για λόγους δυσφήμησης θα καθίσουν  οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να απολογηθεί για τις ακραίες δηλώσεις που έκανε μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο, ενώ ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου για την υβριστική ανάρτηση του στο Instagram μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ επίσης στο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι διώξεις: 

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αμρ Ουάρντα και τον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Θυμίζουμε το ο Λουτσέσκου μετά την… περιπετειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου είχε πει στο συνδρομητικό κανάλι: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δύο πέναλτι, κόκκινες κάρτες και έπεφταν κάτω για να κερδίσουν χρόνο. Έμειναν κάτω για πάνω από 25 λεπτά. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε προκριθεί από την κανονική διάρκεια του αγώνα».

Ενώ ο Ουάρντα μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ είχε γράψει στο προφίλ του: «2 στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο, 2 από τον ΠΑΟΚ, 4 από τον Ολυμπιακό. Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…άει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ