Ενδεχόμενο για τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό!

Σε περίπτωση που ο τελικός είναι και πάλι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, υπάρχουν σκέψεις αυτός να διεξαχθεί στο εξωτερικό υπό τον φόβο επεισοδίων.


Ενδεχόμενο για τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό! | to10.gr

Η περίπτωση να έχουμε τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τρίτη σερί σεζόν, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους παράγοντες του ποδοσφαίρου ειδικά μετά και τα τελευταία σκηνικά βίας που έχουν συμβεί στην χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες παρασκηνιακά μια συζήτηση για ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου εκτός Ελλάδος ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Σε περίπτωση πάντα που ο τελικός είναι μεταξύ των Δικεφάλων.

Την Πέμπτη μάλιστα υπήρξε στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση και της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου με το αντικείμενο της συζήτησης να μην έχει γίνει γνωστό ωστόσο δεν αποκλείεται το θέμα συζήτησης να αφορούσε στον τελικό και τον τόπο διεξαγωγής του.

Βέβαια και το να γίνει εκτός συνόρων, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς εκτός από το ζήτημα με το ποια χώρα θα δεχτεί να φιλοξενήσει τον τελικό, υπάρχει θέμα και με το κόστος για την ΕΠΟ που σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο αν δεν πρόκειται για εκτός Ελλάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο