ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής τους Ολιβέιρα και Πέλκας

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής τους Ολιβέιρα και Πέλκας

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τις γνωστές απουσίες των Λημνιού Μαουρίσο και Βέρνμπλουμ άφησε εκτός αποστολής τους Ολιβέιρα και Πέλκα για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα μίνι rotation αποφάσισε να κάνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Λημνιού, Μαουρίσιο και Βέρνμλπουμ, εκτός 18αδας έμεινα και οι Δημήτρης Πέλκας και Σέρχιο Ολιβέιρα κυρίως για λόγους αποφόρτισης. Ενώ δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή και ο Ροντρίγκο Ρέι με την θέση να παίρνει ο νεαρός Παπαδόπουλος από την Κ19.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε σήμερα με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Πρώτα προθέρμανση και παιχνίδια 5 Vs 2, στη συνέχεια μαθήματα τακτικής από τον προπονητή και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας αισθητά ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές. Εκτός μάχης είναι φυσικά και ο Χοσέ Μαουρίσιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (03.04, 19:00). Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ