Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Λουτσέσκου θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τόσο ο Ράβζαν Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τονίσει πολλές φορές ότι στόχος της ομάδας φέτος δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει σήμερα (3/4) στις 19:00 το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου (η ρεβάνς θα γίνει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας στις 24 ή 25 Απριλίου).

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο rotation καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Ολιβέιρα και Πέλκα για να πάρουν ανάσες ενώ ακόμη λείπουν οι τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο (που χάνουν την υπόλοιπη σεζόν) και ο Λημνιός που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από τη θλάση που είχε υποστεί.

Επίσης εκτός ενδεκάδας για να ξεκουραστούν θα μείνουν πιθανότατα οι Κρέσπο και Σάκχοφ.

Οι παίκτες που πήρε ο Λουτσέσκου στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Εκτός έμειναν και οι Ρέι, Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Τόσκα και Χατσερίδης.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει το σημερινό (3/4) ματς με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, στην άμυνα τους Μάτος (δεξιά), Γιαννούλη (αριστερά), Ίνγκασον και Βαρέλα, στα χαφ θα τους Κάνιας και Μίσιτς, πιο μπροστά τον Μπίσεσβαρ, αριστερά στην επίθεση τον Βιεϊρίνια, δεξιά τον Ζαμπά και στην κορυφή τον Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ