Παράσχος : «Και φάουλ και οφσάιντ στο πρώτο γκολ»

Παράσχος : «Και φάουλ και οφσάιντ στο πρώτο γκολ»

Ο τεχνικός Αστέρα εξέφρασε τη δυσφορία του για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως η ομάδα του άξιζε σήμερα κάτι παραπάνω.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία είχε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε φυσικά στο πρώτο γκολ του δικεφάλου τονίζοντας οτι υπάρχει και οφσάιντ και φάουλ υπέρ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παράσχος:

«Για ακόμα έναν αγώνα αδικήσαμε τον εαυτό μας, παρόλο που δεχτήκαμε ένα γκολ που υπάρχει και φάουλ και οφσάιντ. Μετά βρήκαμε το κουράγιο και μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή ποιότητα, είχαμε κλείσει τους διαδρόμους, είχαμε καλή συμπεριφορά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε και γκολ. Μία απερισκεψία του Ιγκλέσιας μας στοίχισε το γκολ και τον ίδιο τον παίκτη και ενώ είχαμε πιθανότητες και ελπίδα, το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο και νομίζω είναι δύσκολο να ανατραπεί», είπε αρχικά.

Οσο για το τι έφταιξε: «Πάνω από όλα αυτό που προσέξαμε είναι να μη δεχτούμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν άκυρο. Από εκεί και πέρα, αν κρατούσαμε το 1-0 θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και να το ανατρέψουμε στην Τρίπολη».

Για τη συνέχεια και την παραμονή στην κατηγορία ανέφερε: «η συνέχεια είναι δύσκολη. Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια που υπολείπονται, έχουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε να τα πάρουμε και από εκεί και πέρα ότι πάρουμε εκτός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ