Γαβριηλίδης: «Πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό»

Γαβριηλίδης: «Πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό»

Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο το VAR στον τελικό του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαίωσε τις φήμες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί με χρήση VAR.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και σε παλιότερη δήλωσή μου είχα πει πως είναι… χλωμό, έχουν γίνει κάποια βήματα. Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα. Έχουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα και εκεί θα μας ενημερώσουν πιο αναλυτικά. Θέλω πρώτα να ενημερωθώ από την επιτροπή διαιτησίας και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στο περίμενε. Είναι πάντως πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει πως είναι στόχος να έχουμε στον τελικό Κυπέλλου χρήση VAR», ανέφερε.

Όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας του τελικού, δήλωσε: «Ακόμη δεν έχουμε κάτι νεότερο. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τη Δευτέρα θα αποφασίσουμε πότε θα γίνει αυτή η σύσκεψη. Περιμένουμε, άλλωστε, να οριστικοποιηθεί και το ζευγάρι του τελικού», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ