Αστέρας Τρίπολης: Νοκ-άουτ ο Μανιάς!

Αστέρας Τρίπολης: Νοκ-άουτ ο Μανιάς!

Ο Ελληνας στράικερ δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς και τέθηκε νοκ-άουτ από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (25/4, 16:00) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας¸ καθώς ο Μιχάλης Μανιάς δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης θα υποδεχθούν τον Δικέφαλο στον επαναληπτικό του 2-0 της Τούμπας και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την ολική ανατροπή. Στο ματς με τους Ασπρόμαυρους, όπως προαναφέραμε, ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς και τέθηκε νοκ-άουτ από τη μάχη με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Καλτσά, Ιγκλέσιας και Πασαλίδη, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή  και βρίσκονται στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Αστέρα απαρτίζεται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Χριστόπουλο, Βλάχο, Κώτσιρα, Τασουλή, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Γλέζο, Τσιλιανίδη, Φερνάντεζ, Δουβίκα και Αραβίδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ