Και το Κύπελλο των Πρεσπών: Ο Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Αστέρα στο 47’

Και το Κύπελλο των Πρεσπών: Ο Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Αστέρα στο 47’

Ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ στο 47’ για τον Αστέρα με πεντακάθαρο γκολ, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου το ακύρωσε για φάουλ στον Ίνγκασον. Μόνο ο διαιτητής είδε παράβαση και μετά το πρωτάθλημα, σειρά έχει το Κύπελλο των… Πρεσπών για τον ΠΑΟΚ

Η ιστορία της… εξυγίανσης όχι μόνο δεν λέει να τελειώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μετά το πρωτάθλημα των Πρεσπών φαίνεται ότι έχουμε και το Κύπελλο των Πρεσπών. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος το νέο διαιτητικό «σπρώξιμο» στον ΠΑΟΚ, προκειμένου ο δικέφαλος του Βορρά να φτάσει και στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρακολουθήσαμε διαιτητικά «όργια» στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, καθώς ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο 47’ , στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.  Ένα γκολ το οποίο σημείωσε ο Τσιλιανίδης,με τον ρέφερι της αναμέτρησης να σφυρίζει φάουλ υπέρ του Ίνγκασον.

Ένα φάουλ το οποίο είδε μόνο ο Ευαγγέλου καθώς δεν υπάρχει καμιά παράβαση πάνω στον αμυντικό του ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος αναφορικά με το τι είδε ο ρέφερι και ακύρωσε το γκολ.

Ο αμυντικός του δικέφαλου έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο και ο Ευαγγέλου σφύριξε φάουλ στον σκόρερ, χωρίς ο παίκτης του Αστέρα να έχει κάνει το παραμικρό.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα της Τρίπολης είχε προηγηθεί στο σκορ στο 47’, αλλά ο Ευαγγέλου είχε διαφορετική άποψη και με την λανθασμένη του απόφαση επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού.

https://streamable.com/4kbuw

Τα ίδια στο πρώτο ματς αλλά και στο ματς με Πανιώνιο

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως τα διαιτητικά όργια υπέρ του ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειωμό και στο Κύπελλο. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στο πρώτο ματς με τον Αστέρα στην Τούμπα, ο δικέφαλος του Βορρά είχε προηγηθεί με γκολ του Μάτος το οποίο όμως δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μάλιστα ο βοηθός σ’ εκείνο το παιχνίδι, που δεν είχε δει το οφσάιντ, ήταν ο Ευθυμιάδης και παρά το λάθος που έκανε στο πρώτο ματς, ορίστηκε να είναι βοηθός και στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όλοι θυμούνται τι είχε γίνει στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ  με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και τι πέναλτι είχε δώσει υπέρ του δικέφαλου ο Σκουλάς, δύο λεπτά πριν από την λήξη της παράτασης.

Ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ και το οποίο είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των κυανέρυθρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ