Μάτος: «Υπάρχει δίψα στην ομάδα για περισσότερους τίτλους»

Μάτος: «Υπάρχει δίψα στην ομάδα για περισσότερους τίτλους»

Στην επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ για περισσότερους τίτλους στάθηκε ο Λέο Μάτος μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Δικεφάλου Λέο Μάτος με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για την πρόκριση στον τελικό.

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι που κάναμε δεν είναι το καλύτερο που κάναμε, αλλά το σκορ μας έδινε την ευκαιρία να διαχειριστούμε το παιχνίδι, αυτό κάναμε και πανηγυρίσαμε την πρόκριση στον τελικό».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις τον διακόπτη και να ξεχάσεις τι έγινε την Κυριακή. Ήταν μια μεγάλη νύχτα για εμάς, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε στον τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο».

Για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του ΠΑΟΚ σε τελικό Κυπέλλου: «Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε, δεν μας αρκεί που έχουμε κερδίσει δύο Κύπελλα και το πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια, να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ