Βαρέλα: «Θέλουμε και το Kύπελλο»

Βαρέλα: «Θέλουμε και το Kύπελλο»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για την επίμαχη φάση με τον Τσιλιανίδη, ενώ χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Ευαγγέλου ν' ακυρώσει το γκολ και να δώσει φάουλ πάνω στον Ίνγκασον.

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για τη φάση του Τσιλιανίδη λέγοντας τα εξής: «Είναι αντίστοιχη περίπτωση με του Μπίσεσβαρ που έφευγε στην αντεπίθεση. Έβαλε το πόδι του κι έκανε το φάουλ. Ήταν φάουλ, όπως και η αντίστοιχη φάση του Μπίσεσβαρ. Ήταν ένας καλός διαιτητής και πήρε τις σωστές αποφάσεις».

Για την πρόκριση στον τελικό: «Είμαστε όλοι εδώ για να γράψουμε ιστορία. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και θέλουμε και το Κύπελλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε το όνομα μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Κατά 50% θα είναι η ΑΕΚ στον τελικό ως αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στη συνείδηση όλων. Να μας θυμούνται μετά από 100 χρόνια. Είναι σημαντικό για όλους μας και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Περιμέναμε ότι ο Αστέρας θα μας πιέσει και θα βγει ψηλά. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι και το παραδέχομαι. Την Κυριακή είχαμε ένα μεγάλο πάρτι, ακούτε τη φωνή μου και το πως είναι κι άλλοι παίκτες… Σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε, αλλά θέλαμε την πρόκριση, ακόμη κι αν αυτό δεν ερχόταν με νίκη ή με καλή εμφάνιση».

Για το σερί που «έσπασε» σήμερα: «Είναι το έκτο ή έβδομο παιχνίδι μου σε αυτό το γήπεδο και έχουμε κερδίσει μόλις 2 φορές.  Ο Αστέρας είναι μία καλή και σκληρή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Μπήκαμε για τη νίκη, αλλά ξέραμε ότι και χωρίς τη νίκη, θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Θέλαμε την πρόκριση, αυτό μας ενδιέφερε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ